شاید اگر داهوا اچ دی سی وی آی را به یک پلتفرم بسته تبدیل نمیکرد، فناوریهایی مانند AHD و HDTVI ارائه نمیشدند.
درواقع موفقیت داهوا با HDCVI و پول هنگفتی که از این نوآوری به جیب زد کمپانیها را برآن داشت تا به دنبال عرضه فناوریهای مشابهی باشند تا از این بازار پرسود سهمیبگیرند.
با تمام این اوصاف ابداع کننده AHD نه یک کمپانی تولیدکننده دوربین، بلکه سازنده بزرگ چیپست و پردازنده کشور کره، یعنی کمپانیNext Chip است.
با توجه به کار اصلی نکست چیپ که تولید پردازنده است، طبعا متن باز بودن فناوری AHD امتیازی برای این کمپانی است.
نسل اول سنسورهای AHD, تنهارزولوشنهای 1 مگاپیکسل 720p و 1.3 مگاپیکسل 960p را پشتیبانی میکرد اما نکست چیپ بتازگی سنسور۲ مگاپیکسلی AHD Full HD 1080P را عرضه نموده تا شانه به شانهHDCVI داهوا و با قیمتی پایین تر، رقبا را به چالش بکشد.
در AHD نیز مانند HDCVI, امکان ارسال تصاویر در بستر کواکسال (کواکسیال) به متراژ ۵۰۰ متر فراهم است.
از آنجایی که تصاویر بصورت خام و بدون کوچکترین تغییر و فشرده سازی برداشت و ارسال میشوند، شاهد کیفیت بالایی خواهید بود، حتی با استفاده از کابلهای نامرغوب و کانکتور BNC معمولی (البته بهتر است از کابل و کانکتور مرغوب استفاده شود).
از دیگر محاسن AHD عدم تاخیر در دریافت تصاویر است، بشکلی که میتوان فاصله برداشت و دریافت تصاویر را تقریبا صفر دانست.
سنسور دوربینهای AHD امکان سوییچ کردن دستی از حالت HD به آنالوگ CVBS را دارد و براحتی میتوان دوربین را به حالت فیلمبرداری با رزولوشن ۷۰۰TVLine سوییچ کرد و به DVR معمولی۹۶۰H متصل نمود.
دی وی آر AHD نیز امکان اتصال و دریافت تصاویر AHD, آنالوگ وIP (آنویف ساپورت) را بطور همزمان دارا میباشد.
بجهت اُپن سورس بودن AHD, درحال حاضر انواع مختلف SOC های آن با سنسورهای مختلف از سونی گرفته تا تگزاس اینسترومنتز TI وHiSilicon هواوی در بازار وجود دارد که بسته به اسم و رسم، رزولوشن و کیفیت تصویر، قیمتهای متفاوتی دارند.
با توجه به قیمت بسیار مناسب دوربینها و دی وی آرهای AHD, منتظر سونامی این فناوری طی ماههای آینده باشید.
سیل ویرانگری که اولین قربانیانش، دوربینهای آنالوگ خواهند بود.